We kijken naar zaken die niet goed lopen in je systeem

Eerste afspraak

Iedereen komt voor zijn of haar specifieke klacht. Om een persoonlijk behandelplan te kunnen maken, bespreken we tijdens de eerste afspraak uitgebreid je klacht en je wensen. Ook bekijk ik je tong en voel je pols, dit geeft mij extra informatie.

Ik neem uitgebreid de tijd voor je

Behandeling

Tijdens de eerste afspraak zal ik je ook altijd behandelen, zodat ik kan zien hoe je reageert op acupunctuur. Je gaat daarvoor liggen op de luxe behandeltafel. Soms is het nodig wat kleding uit te doen. Daarna bedek ik je met een handdoek en plaats ik ultradunne steriele naaldjes. Dit gaat snel en is vrijwel pijnloos.

Een moment voor jezelf…. ontspannen tijdens de behandeling.

Afsluiting

Ik verwijder de naaldjes, daarna kun je je aankleden.

Eventueel zal ik complementair oor acupunctuur toepassen. In goed overleg bespreken we de mogelijkheden voor het behandeltraject. De diagnose volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde leg ik in gemakkelijke taal aan je uit. Ik geef een inschatting van het aantal behandelingen.

Je krijgt praktische tips waar je thuis mee aan de slag kunt. 

Vervolgbehandelingen

Elke vervolgbehandeling bespreken we hoe het met je gaat en welke veranderingen je hebt gemerkt na de vorige behandeling. Daarna volgt de behandeling van 30 – 40 minuten.

Samen werken we aan een verbetering van je gezondheid

Ook voor kruidenrecepten en consulten ben je bij mij aan het juiste adres.